Erfarna sjukgymnaster hjälper dig.

Manuell behandling, i smärtlindrande eller rörelseökande syfte.

Ryggsmärta, ledproblem, ont i nacken eller värkande axlar. Ibland kanske det räcker med en värktablett och vila för att bli bra. Men ofta ger felaktiga belastningar, dålig hållning och svaga muskler att besvären inte försvinner. Då är behandling hos en kompetent sjukgymnast nödvändig.

Aktiv Rehab bedriver sjukgymnastik i privat regi. Vi har en bred arsenal av behandlingar och arbetar inom hela området av nack-, rygg-, led- och muskelbesvär. Andra områden där vi har stor kompetens är inom idrotts- och arbetsskador, samt avspänning och stresshantering.

Frikort och högkostnadskort gäller.

På Aktiv Rehab finns 9 legitimerade sjukgymnaster som alla har gedigen vidareutbildning inom olika specialistområden. Till exempel jobbar vi med Ortopedisk Manuell Terapi, McKenzie-metoden, smärtlindring i form av akupunktur, idrottsmedicin och idrottskador, arbetsskador samt stresshantering och utbrändhet. Vi har också en sjukgymnast som jobbar specifikt med neurologiska problem.

Ingen remiss behövs.

Till oss är du välkommen med eller utan remiss. Alla sjukgymnaster har avtal med landstinget så du betalar samma taxa som hos vårdcentralen eller på sjukhuset. Vi har ett brett kontaktnät med läkare och andra specialister inom sjukvården som möjliggör ett snabbt omhändertagande.

Boka tid, ring: 040-15 12 70