jubileum.png

Om Aktiv Rehab

Aktiv Rehab fyller i höst 25 år och har sedan starten 1988 alltid försökt att ligga i framkant med utvecklingen inom sjukgymnastik och rehabilitering. Vi fortbildar oss ständigt och tar del av ny forskning.

Vår roll inom primärvården har stärkts och vi är nu en stor aktör inom rehabilitering. Vidare har vårt kontaktnät med andra vårdenheter utvecklats och förbättrats inom Region Skåne, vilket kommer våra patienter till del genom ett snabbare och mer effektivt omhändertagande.

Kliniken består i dag av ett 20-tal personer med olika kompetens och kunnande. Hos oss finns legitimerade sjukgymnaster,, medicinska fotvårdsspecialister, gyminstruktörer och massörer som arbetar i nätverk. Vi har det senaste året fått 3 nya leg. sjukgymnaster  som arbetar heltid vilket underlättar vår målsättning att inte få en väntelista.

På Aktiv Rehab finns en härlig blandning av patienter och friskvårdskunder som ger kliniken dess lugna och personliga atmosfär. Förutom den rena sjukvården i form av besök hos sjukgymnaster, har vi en stor del friskvårdskunder som tränar på egen hand, eller under handledning av våra instruktörer/tränare.

I augusti 2006 flyttade kliniken till 1300 kvadrameter stora lokaler i korsningen Limhamnsvägen och Geijersgatan. Vårt gym är helt komplett och används både för sjukgymnastik och friskvård. Vi har generösa öppettider alla dagar i veckan.

 


Sök oss först när du har ont

Region Skåne har som bekant infört ett nytt sjukvårdssystem som kallas Hälsoval Skåne. Det innebär att primärvården ska ansvara för vården och alla människor ska bli listade på en vårdcentral i närheten av sin bostad. 

Vi har märkt en del oro bland våra patienter att inte kunna gå till vilken sjukgymnast som helst, men detta påverkar inte ditt val av sjukgymnast, oavsett var du är listad. Det är fortfarande fritt vårdsökande i regionen. Du väljer den klinik som bäst kan matcha dina behov och krav. Vi ska vara ditt förstaval!

Vi fortsätter också vår satsning på vår friskvård med bättre öppettider och tillgänglighet. Varmt välkommen att titta in till oss. Vill du skicka e-post går det bra att använda vår kontaktsida.

Med vänlig hälsning:

/Hans Gillsin, klinikchef

 

Hans Gillsin, leg. sjukgymnast

Hans Gillsin, leg. sjukgymnast