Examen: Sjukgymnastexamen, 1985, Lunds Universitet

Kort om mig: Startade Aktiv Rehab 1988 med kollegan Roger Norberg. Sedan 1996 driver jag kliniken ensam. Fram till 2006 fanns vi på Järnvägsgatan i den gamla Centrumbiografen. Lokalen blev dock för liten när vi så småningom gick från två till åtta sjukgymnaster.

År 2006 flyttade vi till större och mer ändamålsriktiga lokaler på Geijersgatan 8, där vi nu breder ut oss på 1.350 m2. Min målsättning att gå från patientbehandlingar till att också erbjuda egenvård och friskvård blev möjligt med den större lokalen.

Idag har kliniken tio sjukgymnaster/fysioterapeuter, en medicinsk fotvårdspecialist och fem duktiga receptionister/sjukgymnastbiträden som tar hand om patienter och friskvårdare.

Aktiv Rehab har hunnit bli 30 år och vi fortsätter nu vår bana att behandla patienter,  men också att öka förståelsen för hur träning och motion förlänger livet och samtidigt avlastar samhället och sjukvården  många höga kostnader.

Vi är ett alternativ av många men är stolta över vad vi bidrar med.

På min egen fritid rör jag förstås också på mig och då blir det gärna golf eller skidor. Men jag njuter också av god mat och tycker om att se till att vinet passar väl till maten.

Kompetens/vidareutbildningar:

  • OMT (Ortopedisk Manuell Terapi steg 2)
  • Idrottsmedicin
  • Akupunktur