Jag har arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast sedan 1998. För varje år i yrket tycker jag bara att det blir roligare att arbeta. Med ett stort antal vidareutbildningar inom bland annat idrottsmedicin, ortopedisk medicin (OMT2), rörelseanalys, akupunktur mm och med det stora antal kunder jag behandlat under alla år, har jag samlat på mig mycket kunskap och erfarenhet och framför allt fått lära mig mycket av de människor som jag träffat.

Min utmaning är att hos varje individ hitta grundproblemet till de besvär som just du söker för. Ibland är grundorsaken väldigt tydlig men ibland krävs det att man söker lite djupare för att hitta problemets kärna. Jag analyserar ofta rörelser och rörelsemönster i min bedömning och ibland ber jag dig som kund att filma den idrott eller aktivitet som är kopplad till dina besvär.

Att du som kund själv är intresserad, delaktig och tar ansvar för din behandling är en förutsättning för att nå de resultat som du vill ha!

Jag hittar själv kraft och energi genom regelbunden träning. Löpningen har alltid funnits med mig. Det är så enkelt att sätta på sig löparskorna och ge sig ut, oavsett var man befinner sig. Under åren har det blivit många löprundor som varvas med styrketräning i olika former. All träning sker på motionsnivå och den enda jag tävlar mot är mig själv!

Examen: Sjukgymnastexamen, Lunds Universitet 1998.

Specialiteter/vidareutbildningar:
• Idrottsmedicin
• Ortopedisk Manuell Terapi steg 2
• Rörelseanalys (JEMS, Sahrman)
• MDT/McKenzie
• Akupunktur
• Led- och muskelrelaterade besvär