Komplett gym med generösa öppettider

Vill du komma i form, förbättra din hållning, balans, styrka eller kondition? Då ska du ta en titt på Aktiv Rehabs fullt utrustade friskvårdsgym. Våra luftiga och eleganta lokaler inbjuder till att träna. Du som tränat hos oss förut har säkert märkt den härliga och avslappnade stämningen.

Gymmet som är nyutrustat 2006 är cirka 450 kvadratmeter stort, med högt till tak och rejält med dagsljusinsläpp från taket. Förutom de traditionella styrke- och konditionsmaskinerna finns utrustning för medicinsk träning, så som balansplattor av olika slag, dragmaskiner, balansbollar och andra mindre specialhjälpmedel.

Du som köper ett gymkort hos oss träffar alltid en instruktör som lägger upp ett personligt program utifrån dina egna förutsättningar. Vi ger aldrig ut några masskopierade standardprogram.

Vår styrka är personligheten och kunnandet som ligger mitt mellan sjuk- och friskvård. Du blir inte bortglömd! I hel- och halvårskort ingår en timmes individuellt programupplägg, samt en uppföljning/förändring av program.

Ring och boka tid: 040-15 12 70