En härlig blandning av patienter och friskvårdskunder 

Aktiv Rehab har sedan starten 1988 alltid försökt att ligga i framkant av utvecklingen inom sjukgymnastik och rehabilitering. Vi fortbildar oss ständigt och tar del av ny forskning.

Vår roll inom primärvården har stärkts och vi är nu en stor aktör inom rehabilitering. Vidare har vårt kontaktnät med andra vårdenheter utvecklats och förbättrats inom Region Skåne, vilket kommer våra patienter till del genom ett snabbare och mer effektivt omhändertagande.

På Aktiv Rehab finns en härlig blandning av patienter och friskvårdskunder som ger kliniken dess lugna och personliga atmosfär. Förutom den rena sjukvården i form av besök hos sjukgymnaster, har vi en stor del friskvårdskunder som tränar på egen hand, eller under handledning av våra instruktörer/tränare.

Låt oss bli ditt första val om du får ont – med eller utan remiss

Region Skåne har som bekant ett sjukvårdssystem som kallas Hälsoval Skåne. Det innebär att primärvården, som vi är en del av,  ska ansvara för vården och alla människor ska bli listade på en vårdcentral i närheten av sin bostad.

Vi har märkt en del oro bland våra patienter att inte kunna gå till vilken sjukgymnast som helst, men detta påverkar inte ditt val av sjukgymnast, oavsett var du är listad. Det är ett fritt vårdsökande i regionen. Du väljer den klinik som bäst kan matcha dina behov och krav.  Vi ska vara ditt förstaval!

Vi fortsätter också vår satsning på vår friskvård med bättre öppettider och tillgänglighet.

Varmt välkommen att titta in till oss. 

Hans Gillsin, klinikchef

Albin Fridh
Elisabeth Åkesson